Kirjoittaja Aihe: Hatuttaisi  (Luettu 19074 kertaa)

JJTakanen

  • Indyfani
  • Viestejä: 3
Hatuttaisi
« : 21.11.2015 klo 05:12:01 »
Olen tässä pohtinut uuden hatun ostoa ja minua kiinnostaisi tietää joltain asiantuntijalta täällä palstalla minkälaatuinen hattu oikeasti on tuo Village-hats sivuston Adventurer fedora? Päällepäin se on kyllä kuvassa hyvän näköinen ja karvahuopaa, mutta luin jostain kommentista netin salaperäisistä kätköistä, että kyseinen malli saattaa silti kastuttuaan kutistua tai menettää muotonsa. Pitääkö tämä tieto paikkansa? Hinta ei sinänsä olisi kovin paha tuolla hatulla... mutta omistan tällä hetkellä Adventurebiltin Henryn... lieneekö tuo Adventurer fedora ollenkaan yhtä laadukas ja kestävä. Kannattaisiko ennemmin sijoittaa rahansa vain toiseen Adventurebiltiin. Vieläköhän tuo suomalainen yhteyshenkilö toimittaa hattuja? Hänen kauttaan on tämä nykyinen hyvä hattu hankittu ja olen kyllä ollut tyytyväinen.

VP

  • Omistaja
  • Viestejä: 2 103
    • IndyVille
    • Sähköposti
Vs: Hatuttaisi
« Vastaus #1 : 08.03.2016 klo 19:33:45 »
Kukaan ei ole näköjään vastannut mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :) Adventurebilt on käsittääkseni huomattavasti parempi. En osaa sanoa onko yhteyshenkilö vielä AB:llä hommissa mutta kannattaa varmaan laittaa viestiä sekä hänelle että suoraan firmalle.

JJTakanen

  • Indyfani
  • Viestejä: 3
Vs: Hatuttaisi
« Vastaus #2 : 28.03.2023 klo 10:33:28 »
En olekaan pitkään aikaan käynyt täällä. Ehdin tuossa jo taannoin hankkia Adventurebiltin perusmallin Henry-Hatun. Olen huomannut siinä vain sen ongelman että se on hieman hankala autoillessa. Yhden kerran hattua on pitänyt jo hieman tuunata... sisus meni kokonaan vaihtoon ja on hattuun tullut pieniä pintakolhujakin. Nyt eilen uusi tilaukseni saapui.... tilasin hieman pienemmän hatun ihan käytettävyyden vuoksi. Tyyli on suunnilleen sama kuin Indiana Jones hatussa ja väri... ja hattuhan muotoutuu tietysti lisää käytettäessä. Ihan halpaa hattua en halunnut... mutta merkki tälläkertaa Borsalino.