Kirjoittaja Aihe: Omia peliarvosteluja  (Luettu 68865 kertaa)

Masa

 • Kyyppari
 • Viestejä: 511
  • Indiana Jones Varasto
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #50 : 03.08.2009 klo 13:04:24 »
Tarkoitatko Call of Juarez - Bound in Bloodia? Netistä kyllä löytyvät nämäkin tiedot. Ikäraja 16. Hinta riippuu alustasta. Siinä on linkki Hintaseurannan kyseisen pelin PC-version sivulle.

http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/244813

Nubian boy

 • Indyfani
 • Viestejä: 275
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #51 : 07.08.2009 klo 18:13:08 »
K 16 ja kuten kaikki uudet pelit PS3lle 70 € ja tietokoneelle 50 €.

E: Hups, kerkesit ennen mua :D
« Viimeksi muokattu: 09.08.2009 klo 00:12:45 kirjoittanut Nubian boy »

IndianaFlippo

 • Indyfani
 • Viestejä: 248
 • Control-
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #52 : 13.10.2009 klo 20:33:00 »
Tänne tämä ei ehkä kuulu, muttakun yleisestikkin peleistä puhutaan niin vähän offtopicia.

Call of duty Modern Warfare 2
Infinity wardin uusin tuleva luomus joka tulee noin viikon aikaisemmin Lego Indiana Jones 2:sta. Traileri ja kaikki lupailee loistavaa peliä ja se siitä on takuulla tulossa. Ja viestin ytimeen KETKÄ odottavat peliä innolla? Itselläni on ensimmäistä kertaa nyt todella hinku tuohon kun en neljättä odottanut innolla vaikka siitä kuitenkin lempipelini tuli lopulta kun alesta kävin nappaamassa.
Foorumeilla vietetty aika: 10 080 000 sadasosaa 05.08.08 Klo 19:38

Nubian boy

 • Indyfani
 • Viestejä: 275
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #53 : 13.10.2009 klo 21:13:04 »
No jaa... cod vitosen ostin 30:llä ja oli ihan hyvä mutta huomenna tulee se peli mitä oon oottanu koko syksyn eli Uncharted 2!!! Oli jo tänään city-marketissa (liian aikasin) mutta huomenissa saan oman special editionini...  :P
Pitää kattoo vähän, jos alkaa kiinnostaa niin ehkä voisi ostaakin ton MW 2:n.

VP

 • Omistaja
 • Viestejä: 2 103
  • IndyVille
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #54 : 14.10.2009 klo 18:15:33 »
Unchartedit kiinnostais meikäläistäkin mutta kun on vaan tää Pelikoneista Jaloin™ niin pitää tyytyä harmitteluun.

Finn

 • Portsari
 • Viestejä: 927
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #55 : 15.10.2009 klo 21:21:04 »
Niinjoo, onhan sieltä tosiaan MW2 tulossa.

Kun Assassin's Creed 2 (pc-versio) ja Alpha Protocol hyppäsivät ensi vuoden puolelle, niin ainoa mikä ensisijaiselle odotuslistalle jäi on Dragon Age.


Ja toki siellä on pari osaa lisää Tales of MI:a ja Lego Indy 2, mutta ei noin itsestäänselviä tapauksia viitsi tässä yhteydessä mainita.
Miksi portsarilla on pamppu vasemmassa kädessä?
...koska asiakas on aina oikeassa.

Raven.TheRaider.Net

Nubian boy

 • Indyfani
 • Viestejä: 275
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #56 : 29.10.2009 klo 22:36:01 »
Uncharted 2: Among Thieves [PS3 Only]

Kehittäjä: Naughty Dog
Uncharted 2 on siis jatko-osa Uncharted: Drake's Fortunelle. Se on kolmannen persoonan toiminta/seikkailupeli jossa on räiskintä-, kiipeily-, ja arvoituselementtejä. DF oli ja on yksi Playstationin parhaimmistoa ja AT vain jatkaa hyvää tyyliä. Se on hienompi (Uncharted Engine -> Havok) ja henkilöt ovat syvempiä. Uudistuksiin kuuluu myös moninpeli. PS3:n tehoista on otettu Uncharted 2:ssa kaikki irti. Peli on grafiikoiltaan tämän hetken paras.

Juoni: Nathan Drake (päähenkilö) yrittää löytää Cintamani-kiven ennen brutaalia Lazarevicia, jolla on komennossaan oma palkka-armeija. Kivi sijaitsee Shambalassa (tuttu IM:sta!) Tiibetin ylängöllä. Draken kanssa etsinnöissä toimivat ykkösestä tutut Sully ja Elena, jotka olivat mukana lähes koko ajan "nimettömän saaren" tapahtumissa. (Muita aarteenmetsästäjiä mm. Chloe Frazer ja Harry Flynn.) Nathan lähtee mukaan aluksi vain rahan takia, mutta myöhemmin Tiibetiläinen Tenzin vie hänet jäätemppeliin, jossa ent. natsi Schäferin retkikunnan jäänteet paljastavat hirveitä asioita. Sen jälkeen kivi on löydettävä ensin.

Yksinpeli: Tappeluita ei voi välttää, mutta niihin voi ottaa huomaamattoman alun hiipimällä selustaan. Aseistus on monipuolinen ja usein apuna on kaveri joka antaa tulitukea. Kiipeilyä voi harjoittaa jyrkänteillä ja temppeleissä, Nepalin kaduilla ja Tiibetin vuoristossa. Aarteitakin voi ja kannattaa etsiä (100 kpl). Maisemat vaihtelevat erittäin paljon ja kaikki on kaunista. Ääninäyttely on hyvin lahjakasta ja oivaltavaa (esimerkkinä yksi kohta kerrostalon katolla: Kun hyppäät uima-altaaseen Drake alkaa huudella Marco ja odottaa Chloen tulevan mukaan, joka on vähän vastusteleva.)

Moninpeli: Perusmuotoja ovat deathmatch, eliminointi, ryöstö (kuljeta aarre oman joukkueen turva-arkkuun vihollisen yrittäessä saada se omaansa) ja pari alueen valtausta. Erityisen kivaa on pelata kahden ihmispelaajan kanssa samalla puolella tietokonepalkkiksia vastaan henkiinjäännissä tai kultakuumeessa (vrt. ryöstö paitsi että tietokoneen ainoa tehtävä on saada sinut tapettua). Kaikkein hauskinta joskin vaikeaa huonolla triolla on pelata tavallista co-oppia jossa on yksinpeliä muistuttava tarina ja kaikkia tarvitaan muuhunkin kuin ammuskeluun. Eri kartat kestävät noin 15-35 minuuttia. Voit kohota arvoasteikolla ylöspäin ja ostaa rahoilla uusia asuja ja tehostuksia.

Arvosana: 10 "Maailman toisiksi paras peli*


(*parashan on aina Infernal Machine!)

moninpelistä otetussa screenshotissa Nathan Drake ennakkotilaajan paidan ja kultaisen AK-47n kera'
« Viimeksi muokattu: 29.10.2009 klo 22:46:49 kirjoittanut Nubian boy »

Argeologi

 • Indyfani
 • Viestejä: 89
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #57 : 21.02.2010 klo 15:15:19 »
The Godfather: MobWars (Vain PSP:lle)
Hyvää
+Todella mukaansa tempaava (jos on nähnyt elokuvia)
+Toden tuntuista toimintaa
+Hyvä grafiikka

Huonoa
-Kamera missä olet
-Tarina Moodi(Story Mode) lyhyt
-Ei hiekkalaatikko peli, eikä autoa pääse ajamaan missään vaiheessa

Arvosana 9-/10 p.  :tup: Suosittelen toiminta/räiskintä ja The Godfather faneille
Hyvää joulua kaikille!

Argeologi

 • Indyfani
 • Viestejä: 89
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #58 : 21.02.2010 klo 15:41:54 »
GTA: Vice City Stories (Grand Theft Auto: Vice City Stories) on varmastikkin yksi PSP:n parhaimmista peleistä.
GTA:VCS:in piti olla PSP:n yksinoikeus mutta rahapulassa se täytyi jukaista myö PS2 ja PC:lle.Peli sijoittuu myös Grand Theft Auto: Vice Cityssä nähtyyn Vice Cityn kuvitteelliseen kaupunkiin. Peli sijoittuu vuoteen 1984, mikä on kaksi vuotta ennen alkuperäisen GTA: Vice Cityn tapahtumia. Pelissä pelataan Vice Citystä tutun Lance Vancen veljellä, Victor Vancella. Victor nähtiin kerran alkuperäisessä Vice Cityssä; alkuintrossa, jossa hänet ammuttiin väijytyksessä hänen ja Vice Cityn pääjehun Tommy Vercetin ollessa sinetöimässä huumesopimusta. Myös Victorin veli Lance tullaan näkemään pelissä. Haastattelussa tekijät kertoivat, että pelissä on paremmat animoinnit sekä enemmän sisätiloja kuin aiemmissa GTA-peleissä. Myös näköetäisyyden kerrotaan paranevan, kuten myös latausaikojen pituuden vähenevän. Toisin kuin edellisessä PSP-versiossa, Grand Theft Auto: Liberty City Storiesissa, Victor pystyy uimaan kuten CJ Grand Theft Auto: San Andreasissa.Uiminen on kuitenkin aluksi hyvin rajallista, koska Victor väsyy uidessaan nopeasti ja väsyttyään tarpeeksi hän hukkuu. Vic voi uida loputtomiin sitten, kun pelaaja on suorittanut kaikki rantavahtitehtävät.Alkuperäisessä GTA: Vice Cityssä ei voinut uida. Kaiken lisäksi peliin tuotiin kaksi uutta ajoneuvoluokkaa; amfibioautot sekä vesiskootterit. Kaikki samat radiokanavat kuin GTA Vice Cityssä eivät ole mukana mutta niiden tilalle on tullut uusia radiokanavia. Väestön ja autojen määrä kaduilla on lisääntynyt.

Hyvää
+Hyvä grafiikka PSP versiossa ehkä jopa parempi kuin PS2:ssa
+Hyvä tarina
+Taattua GTAta..

Huonoa
-..joka ei ole aina vain hyvä asia
-joissain kohtauksissa kamera on hukassa
- ei enempää miinista(-)

Arvosana 10-/10 p.  :tup: Suosittelen GTA:n ystäville ja ehdottomasti PSp:nj omistajille!!!
Hyvää joulua kaikille!

Finn

 • Portsari
 • Viestejä: 927
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #59 : 22.02.2010 klo 17:20:21 »
Jaaha, ja taas PEGI tykkää.
Miksi portsarilla on pamppu vasemmassa kädessä?
...koska asiakas on aina oikeassa.

Raven.TheRaider.Net

Argeologi

 • Indyfani
 • Viestejä: 89
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #60 : 22.02.2010 klo 20:07:17 »
Tää ehkä poikkeaa aiheesta mutta oli pakko vastata tohon Finnin kommenttiin, eli jos joku ala-ikäinen pelaa K-18 pelejä ja hän tulee hulluksi niin se ei ole minun vika. Siis se riippuu ihmisestä, jos hän pelaa GTA:ta ja alkaa hakkaamaan muita ihmisiä, niin hakeituisi hoitoon. Siis on nämä ikäräjat ihan hyviä niin näkee mitä peli sisältää, mutta eikö voitaisiin tehdä jonkinlainen uusi systeemi näille että pitäisi mennä jonnekkin psykologille ja siellä katsottaisiin tuleeko tälle kyseiselle ihmiselle jonkinlaisia sivuoireita ja jos todettaisiin että ei tule niin voitaisiin antaa jonkinlaisen paperin kaupantiskillä ja siitä nähtäisiin saako tämä ala-ikäinen ostaa tämän pelin. :)
Hyvää joulua kaikille!

VP

 • Omistaja
 • Viestejä: 2 103
  • IndyVille
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #61 : 24.02.2010 klo 23:00:09 »
Juu, sovelletaan uusia aselakeja peleihin.

Finn

 • Portsari
 • Viestejä: 927
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #62 : 25.02.2010 klo 04:29:39 »
Minua ei kiinnosta tuleeko joku hulluksi vai ei. Itse asiassa äärimmäisen harvassa ovat sellaiset jotka noista saavat käytöshäiriöitä.

Peleihin on kuitenkin asetettu ikärajat, joiden perusteella niitä ei silti lain varjolla myydä alaikäisille. Ja kyllähän minua myös hieman ihmetyttävät vanhemmat, jotka mahdollisesti antavat lastensa käsiin isolla K-18 leimalla merkittyä materiaalia. Jossain päin on menty meikäläisen käsityskyvystä yli, jos jommin kummin on päässyt käymään.

Sekin on omalla kierolla tavallaan hyväksyttävämpää jos penska itse hankkii väkivaltaviihteensä (vaikka warettaa) ilman välikäsiä. Silloin ei kukaan täysi-ikäinen ja oletetusti täysijärkinen ole laiminlyönyt vastuutaan.


Mutta pointtina ei olekaan materiaalin haitallisuus, vaan se että ylläolevan kaltainen arvostelu on käytännössä tunnustus, että joku jossain on rikkonut lakia. Oli se sitten myyjä, materiaalin hankkija tai käyttäjä itse. Tarkoituksena ei ollut moralisoida, vaan naureskella tälle tyhmyyden ylistykselle. Omien seinien sisällä tällaiset.

Eipä mulla muuta. Pelaa vaan ihan rauhassa. Okei, sanotaan nyt vielä, että ehdotus psykologisen profiilin vaatimisesta videopelin pelaajalta on kyllä loistava osoitus siitä että ihmisentaimella on vielä aika paljon oppimista elämän realiteeteista. Kuten VeePeekin vihjasi, eihän se onnistu edes sellaisten ihmisten kohdalla jotka hankkivat oikeita aseita... ja niitä on sentään luojan kiitos tässä maassa muutama vähemmän kuin XBoxin (tai vastaavan) ostaneita.
Miksi portsarilla on pamppu vasemmassa kädessä?
...koska asiakas on aina oikeassa.

Raven.TheRaider.Net

Argeologi

 • Indyfani
 • Viestejä: 89
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #63 : 25.02.2010 klo 15:30:19 »
Se oli ehdotus jonka huomasin pelaajalehden sivulta.

Ja minua ihmetyttää myöskin aika paljon miksi elokuvien kanssa ei olla niin tarkkoja kuin esim. pelien. Onhan Indytkin K-15 elokuvia mutta ei täällä kukaan ole siitä huomauttanut, miksi sitten peleille ollaan niin negatiivisia?!!! Saman laista väkivaltaahan nekin sisältävät.
« Viimeksi muokattu: 25.02.2010 klo 16:04:21 kirjoittanut Finn »
Hyvää joulua kaikille!

Finn

 • Portsari
 • Viestejä: 927
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #64 : 25.02.2010 klo 16:12:39 »
Jaa, vai että jonkun muun tekemä ehdotus jonka nuori herra täällä vaan päätti hyvää hyvyyttään toistaa... selvä. Sehän muuttaakin ihan kaiken. Siis siinä mielessä, että ehkä ainoastaan oppitunti lähdekritiikissä olisi paikallaan.Ja Indyleffojen ikäraja on hyvin tiedossa, ja asiahan on niin yksinkertaisesti selitetty että se on myös Kairon baarin ikäraja. Jos alueella tavataan tätä nuorempi käyttäjä, niin siitä on seurauksena yleensä kirjoitusoikeuksien poisto, jos käyttäjä vaan pyritään vahvistamaan alle 15-vuotiaaksi.


Kuinkas vanha te olittekaan?
Miksi portsarilla on pamppu vasemmassa kädessä?
...koska asiakas on aina oikeassa.

Raven.TheRaider.Net

Indy-jäbä

 • Indyfani
 • Viestejä: 253
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #65 : 26.02.2010 klo 18:06:26 »
Ja Indyleffojen ikäraja on hyvin tiedossa, ja asiahan on niin yksinkertaisesti selitetty että se on myös Kairon baarin ikäraja. Jos alueella tavataan tätä nuorempi käyttäjä, niin siitä on seurauksena yleensä kirjoitusoikeuksien poisto, jos käyttäjä vaan pyritään vahvistamaan alle 15-vuotiaaksi.
Jaa, mites minä sitten olen päässyt olemaan täällä käyttäjänä jo 2 vuotta vaikka täytin 15 vuotta vasta viime syksynä :-\? Vai onko tällainen sääntö otettu juuri viime aikoina käyttöön?
KNEEEEEEEEEEEEEL!!!

VP

 • Omistaja
 • Viestejä: 2 103
  • IndyVille
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #66 : 26.02.2010 klo 18:25:31 »
Ei sellasta oikeesti oo olemassa, olis toki hyvä käyttäytyä vähintään sen ikäsen tasoisesti.

Argeologi

 • Indyfani
 • Viestejä: 89
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #67 : 26.02.2010 klo 21:22:52 »
Jos olen jotenkin teidän mielestänne käyttäytynyt huonosti niin voitte toki poistaa minut täältä. Ihme vain ettei tuolla säännöissä tosiaankaan lue mitään K-15 ikärajasta. Ja tuo Finnin puhesävy ei muutenkaan kuulosta kauhean ystävälliseltä.
Hyvää joulua kaikille!

Inkkari Joonas

 • Indyfani
 • Viestejä: 122
 • Pentti Pentti hyppää edes sentti
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #68 : 27.02.2010 klo 01:23:53 »
Ja tuo Finnin puhesävy ei muutenkaan kuulosta kauhean ystävälliseltä.

Se johtuu vain ja ainoastaan siitä, että se EI OLE ystävällinen. ;)

Ai anteeksi...HÄN
Nyt loppu juominen sano Jamppa Tuominen!
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Finn

 • Portsari
 • Viestejä: 927
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #69 : 27.02.2010 klo 20:20:03 »
Mä olen "se" sieltä jostakin, ja ystävällinen vaan satunnaisesti.
Miksi portsarilla on pamppu vasemmassa kädessä?
...koska asiakas on aina oikeassa.

Raven.TheRaider.Net

Nubian boy

 • Indyfani
 • Viestejä: 275
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #70 : 14.08.2012 klo 23:21:50 »
Risen 2: Dark Waters

Risen 2 on merirosvomaailmaan keskittyvä rooli-/seikkailupeli, jossa nimetön sankari eroaa inkvisitiosta ja lähtee etsimään asetta merihirviöitä vastaan ja onneaan etsimään, tehtäviä ohikulkijoille suorittaen ja lopulta keräten oman miehistön laivaansa. Pakko oli tänne laittaa kun tulin tänään temppeliin jossa oli mukavan Indymäinen kohta jossa siis oli kulta-aarre käytävän päässä. Jos sen otti, niin lähtiessä vapautui kirves seinästä ja piti hypätä nopeasti pois alta.. Toisen käytävän päässä aarteen tiellä oli joku hirviö ja ansana lattia romahti ja pudotti minut kolmemetrisen sarvipään nuijan eteen. Aarre oli kyllä riskin arvoinen :)

Pelissä on ihmisten lisäksi paljon eri eläimiä ja hirviöitä vihollisina. Esimerkiksi jättitermiittejä ja -rapuja. Perusase on miekka ja taisteluissa on myös mahdollisuus hämätä vihollista heittämällä hiekkaa tai kookospähkinä tai muuta mukaan tarttunutta. Myöhemmin pelaaja saa käyttöönsä myös musketin ja muita pikku pyssyjä. Rahalla voi ostaa uusia tavaroita ja glory-pisteillä saa uusia taitoja. Yhtenä taitona on voodoo, mutta en tiedä siitä vielä enempää.

Grafiikat eivät ole kaikkien mielestä ajan tasalla mutta minua eivät haittaa, vähän yksipuolinen taistelujärjestelmä onkin ehkä huonoin ominaisuus. Miekalla hyökätessä vaan rämpytetään samaa nappia ja toisella torjutaan. Alussa ainakin, voihan tässä edistyessä ehkä oppia lisää ikomboja.
Ääninäyttely on eläytyvää, mutta henkilöt vähän puisia. Maisemat ovat laajoja ja hienoja. Ruudunpäivitys joskus vähän pätkii. Tunnelma on erinomainen, juuri tuo temppelikohta oli erittäin intensiivinen. Ekan saaren maisemat toivat mieleeni vanhan kunnon Olmec Valleyn.  :whip:

Arvosana tähän mennessä: