Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Narikka / Vs: Hatun osto postitse
« Uusin viesti kirjoittanut Finn 08.12.2012 klo 09:50:07 »
Eipä se kai miten autenttiset romppeet omistaa ole mikään faniuden mittari. Ja onhan täälläkin ollut vuosien varrella ties millaisia purkkavirityksiä johtuen milloin lompakon ohuudesta, milloin autenttisen tavaran huonosta saatavuudesta. Rakenneltu ruoskaa puutarhaletkun pätkästä ja niin edelleen.

Mutta Indy itsekin on tunnetusti pakotetun improvisaation mestari, että mies itse varmaan pohjimmiltaan vaan arvostaisi tilanteeseen tarttumista ja luovia ratkaisuja. Aito fanius ei ole pelkkää värin tunnustamista, vaan mielentila.
22
Narikka / Indiana Jones
« Uusin viesti kirjoittanut JJTakanen 04.12.2012 klo 18:51:08 »
 :roll:

Olen aina ollut Indiana Jonesin suuri ystävä, jo aivan tenavana. Hankin aikoinaan muutaman huonolaatuisen hatun, mutta olin todella tyytyväinen vasta Adventurebiltin Henryyn, No käsintehty olisi varmasti laadukkain ja paras mittatilaustyönä. Kallista lystiä varmasti. Oli kuitenkin hassua, kun löysin SA int mallisen kaasunaamarilaukun, n. 50 vuotta vanhan... todella edullisesti. Käyttämätön ja aika lailla väriltään sopiva Indylaukuksi... tosi fanit varmasti uhraavat viimeiset siemenperunansakin indytavaraan, mutta se on varmasti normaalia. Tuo Laukku kuitenkin oli yllättävän samankaltainen, vaikka maksoi minulle vaivaiset 5 euroa. Ei Paha.
23
Narikka / Vs: Kuka aikoo....?
« Uusin viesti kirjoittanut Wolfwood 03.09.2012 klo 13:27:13 »
Takki on malliltaan kadonneen aarteen metsästäjät ja nahka on lammasta. Koko on 40 ja sopii hyvin päälle normaalikokoiselle kaverille. Takkiin on teetetty muutamia erikoismuokkauksia, kuten 1980-luvun leikkaus ja parempi vuori jne. Takki oli pari vuotta käytössä, joten on muovautunut ja kulunut juuri sopivan näköiseksi ja tuntuiseksi  8) Hp: 160€
En ymmärrä takkien koosta yhtään mitään, joten ihan mielenkiinnosta täytyy kysyä, että mikä on tässä tapauksessa "normaalikokoinen"?
24
Narikka / Vs: Hatun osto postitse
« Uusin viesti kirjoittanut Wolfwood 03.09.2012 klo 13:14:59 »
Itse ostin ensimmäiseksi hatukseni tuon Dorfman&Pacificin hatun ja täytyy sanoa, että se oli... aika köpö. Kuitenkin tuossa hintaluokassa en menisi suosittelemaan noita muita yhtään sen enempää. Christys on sentään fur felt -hattu, eli siinä mielessä menee parhaimistoon tuosta porukasta.

Paljon riippuu toki siitä oletko hakemassa mahdollisimman halpaa, hyvää laatua tai mahdollisimman tarkkaa kopiota Indy-hatusta?

Itse olen tyytyväinen Akubran Federation IV Deluxe -malliin - se on hinta/laatu -suhteeltaan erinomainen.
26
Baaritiski / Vs: Omia peliarvosteluja
« Uusin viesti kirjoittanut Nubian boy 14.08.2012 klo 23:21:50 »
Risen 2: Dark Waters

Risen 2 on merirosvomaailmaan keskittyvä rooli-/seikkailupeli, jossa nimetön sankari eroaa inkvisitiosta ja lähtee etsimään asetta merihirviöitä vastaan ja onneaan etsimään, tehtäviä ohikulkijoille suorittaen ja lopulta keräten oman miehistön laivaansa. Pakko oli tänne laittaa kun tulin tänään temppeliin jossa oli mukavan Indymäinen kohta jossa siis oli kulta-aarre käytävän päässä. Jos sen otti, niin lähtiessä vapautui kirves seinästä ja piti hypätä nopeasti pois alta.. Toisen käytävän päässä aarteen tiellä oli joku hirviö ja ansana lattia romahti ja pudotti minut kolmemetrisen sarvipään nuijan eteen. Aarre oli kyllä riskin arvoinen :)

Pelissä on ihmisten lisäksi paljon eri eläimiä ja hirviöitä vihollisina. Esimerkiksi jättitermiittejä ja -rapuja. Perusase on miekka ja taisteluissa on myös mahdollisuus hämätä vihollista heittämällä hiekkaa tai kookospähkinä tai muuta mukaan tarttunutta. Myöhemmin pelaaja saa käyttöönsä myös musketin ja muita pikku pyssyjä. Rahalla voi ostaa uusia tavaroita ja glory-pisteillä saa uusia taitoja. Yhtenä taitona on voodoo, mutta en tiedä siitä vielä enempää.

Grafiikat eivät ole kaikkien mielestä ajan tasalla mutta minua eivät haittaa, vähän yksipuolinen taistelujärjestelmä onkin ehkä huonoin ominaisuus. Miekalla hyökätessä vaan rämpytetään samaa nappia ja toisella torjutaan. Alussa ainakin, voihan tässä edistyessä ehkä oppia lisää ikomboja.
Ääninäyttely on eläytyvää, mutta henkilöt vähän puisia. Maisemat ovat laajoja ja hienoja. Ruudunpäivitys joskus vähän pätkii. Tunnelma on erinomainen, juuri tuo temppelikohta oli erittäin intensiivinen. Ekan saaren maisemat toivat mieleeni vanhan kunnon Olmec Valleyn.  :whip:

Arvosana tähän mennessä:
27
Narikka / Vs: Englantilainen vaatekoko-taulukko
« Uusin viesti kirjoittanut 90Zata 28.06.2012 klo 13:59:28 »
Joo, vaihto sujui ihan kivuttomasti ja yllättävän nopeastikin. Nimittäin kun lähetin takin takaisin Englantiin, tuli jo parin päivän päästä sähköpostia sieltä, että takki on vaihdettu ja uusi postitettu. Siitä meni päivälleen viikko, kun vetäisin rotsin niskaan  :P  kun ekan tilauksen tein, niin siinä kesti päivälleen kaksi viikkoa)...
Olisi meikäläisen vaan pitänyt alusta asti uskoa kokeneimpien sanaa (anteeksi epäluuloisuuteni), mutta ongelma tuli ratkaistua helposti ja sehän on pääasia  :D

Joo kyllä tällä rotsilla kelpaa nyt kuljeskella ja jos laittaa esim just ton Westedin safaripaidan ylle ja takin sen päälle, nii ei kyl tuu liian kuumakaan (paitsi ehkä jossain +25 helteissä ja auringon porottaessa pilvettömältä)  :P  Hah, sitä vois kyllä olla aika komea ilmestyä rannoille simmareissa ja nahkarotsissa... Pitänee varmaan koittaa...  ;)
28
Narikka / Vs: Englantilainen vaatekoko-taulukko
« Uusin viesti kirjoittanut Finn 28.06.2012 klo 13:48:12 »
Vaikka täältä jälkikäteen huutelenkin, niin jotain vähän tämänsuuntaista tuli kieltämättä ounasteltua. Mutta no, jos vaihtaminen onnistui ilman sen suurempia kipuiluja niin eipä siitä varmaan kannata alkaa sen enempiä muistuttelemaan. Ei muuta kuin rotsi kovaan käyttöön, sattui sopivasti vähän viileämpi kesäkin. Tosin kunnon Raiders-tyylin nahkarotsihan näyttää kantajansa päällä tyylikkäältä vaikka sitä pitäisi biitsillä pelkkien simmareiden kanssa.
29
Narikka / Vs: Englantilainen vaatekoko-taulukko
« Uusin viesti kirjoittanut 90Zata 26.06.2012 klo 12:59:38 »
Täytyy myöntää omat virheensä, että liian sokeasti luotin Westedistä saamiini suosituksiin. 38 kokoinen tuli ensiksi ja täytyy myöntää, että kyllä se liian pieni selvästi oli. Päälle meni, mut kun vetoketjunki veti kiinni, nii alkoi aika ahdas tunnelma siel rotsin sisällä olemaan. Sit ku sain otettua mittoja oikein takista itsestään ja vertailin niitä tohon kokotaulukkoon, nii oli jo aika helppoa päätellä, mikä koko olis sopivin. Takki lähti takas vaihtoon ja pyysin sen tilalle 42 kokoisen (et aika paha kokovirhe pääsi ekalla kerralla tulemaan).  :-[

Se uus takki tuli just tänään postissa (JEE!)  :whip:
Nyt se on aika sopiva. Mietein sillon vaihtoa tehdessäni, että olisko pitäny tilata samantien 44, mut verrattuani vanhoihin takkeihini niitä mittoja, päädyin silti 42:en. Räätälitermein ilmaistuna takki on nyt siis just sopiva. Ei liian iso mistään kohtaa, mut ei silti liian pienikään (et ei se 44 varmaan olis sekään liian iso ollut)

Vaatesetin lisäksi tilasin ruoskan kanssa Westediltä samassa yhteydessä ja kun saa vielä noi housut lyhennettyä oikean mittaisiksi, nii ihan hyvä setti on kasassa  :D
30
Narikka / Vs: Englantilainen vaatekoko-taulukko
« Uusin viesti kirjoittanut VP 26.06.2012 klo 09:23:06 »
Eiköhän toi 38 oo ihan sopiva, siinä on muistaakseni aika hyvin ekstraa vaatteita varten (olikohan 6 tuumaa ja 80's cutissa 4).
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10