Kirjoittaja Aihe: Omia peliarvosteluja  (Luettu 68391 kertaa)

Indy-jäbä

 • Indyfani
 • Viestejä: 253
  • Sähköposti
Omia peliarvosteluja
« : 16.11.2008 klo 17:26:20 »
Tää on varmaan turha aihe, mutta kun halusin nyt vaan kirjotella jotain tänne, niin tein sitten näin.

Juu eli mä ajattelin että jospa kaikki täällä vois tehdä omat arvostelut omista peleistään mitä on ja sitten muut voisivat vetää omat johtopäätöksensä millainen peli olisi. Tässä olis mun:

The Simpsons Game: Ihan hauska ja viihdyttävä lisenssipeli Simpsoneista. Pelaaja voi ohjata kaikkia Simpsonin perheen hahmoja, jopa Maggieä ja kaikilla on omat erikoiskykynsä: Bart pystyy muuttumaan Bartmaniksi jolloin hän voi liitää ja kiipeillä köyden avulla, Homer voi muuttua jättimäiseksi palloksi, jolloin hän pystyy liiskaamaan vihollisia, Lisa voi muuttaa ympäristöä Buddhan kädellä ja Marge voi komentaa ihmisiä puolelleen ja antaa niille käskyjä. Pelaaja voi myös tutkia koko Springfieldiä, lukuunottamatta ydinvoimalaa ja voi myös astua sarjasta tuttujen rakennusten sisään kuten Moen baariin ja Kwik-E-Martiin (kirjoitetaanko se noin?). Peli huonoin puoli on kamera, joka on melko herkkä, että melkein joka toinen minuutti putoat rotkoon sen takia. Muuta huonoa ei pelistä oikein löydy, ihan mainio paketti

Hyvää:
- Hahmojen erikoiskyvyt
- Springfieldiä voi tutkia
- Huumori

Huonoa:
- Kamera

Arvosana: 8

P.S. Juu, näyttää kyllä ihan turhalta mutta pliis, yrittäkää kirjoittaa.
KNEEEEEEEEEEEEEL!!!

Finn

 • Portsari
 • Viestejä: 927
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #1 : 17.11.2008 klo 00:29:42 »
Olishan noita pelisaittejakin, jotka antavat käyttäjiensä leikkiä kriitikkoa... mutta no, antaa tän ny hengittää niin kauan kun se itsekseen pystyy.
Miksi portsarilla on pamppu vasemmassa kädessä?
...koska asiakas on aina oikeassa.

Raven.TheRaider.Net

Nubian boy

 • Indyfani
 • Viestejä: 275
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #2 : 19.11.2008 klo 12:28:07 »
Mille konsolille? Ei PS2-versiossa tutkita ainakaan mitään..

Indy-jäbä

 • Indyfani
 • Viestejä: 253
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #3 : 22.11.2008 klo 16:55:51 »
Mille konsolille? Ei PS2-versiossa tutkita ainakaan mitään..
Xbox 360-versiossa ainakin.
KNEEEEEEEEEEEEEL!!!

Nubian boy

 • Indyfani
 • Viestejä: 275
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #4 : 25.11.2008 klo 14:40:16 »
Epäreilua, onko siinä avoin maailma vai tasoja?

Indy-jäbä

 • Indyfani
 • Viestejä: 253
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #5 : 03.12.2008 klo 18:32:47 »
Epäreilua, onko siinä avoin maailma vai tasoja?
Siis siinä voi tutkia melkein koko Springfieldiä kun olet läpäissyt tason tai olet menossa seuraavaan tasoon. Mutta hei, voisitkos tehdä arvostelun jostain omasta pelistä, olis ihan kiva  ;)!
KNEEEEEEEEEEEEEL!!!

Nubian boy

 • Indyfani
 • Viestejä: 275
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #6 : 03.12.2008 klo 19:07:51 »
Saamasi pitää!

Marvel Ultimate Alliance

Kaikki jotka tykkää supersankareista kuulolle! Marvel Ultimate Alliance (MUA) on Activisionin ja (X-Men Legendseistä tunnetun) Raven Softwaren tekemä. Siinä ohjataan kerralla neljää sankaria/roistoa* ja tuttuun tapaan pelastetaan maailma. Dr. Doomilla on uusi Pahuuden Mestarit-niminen järjestö joka on maailmanvaltausaikeissa. Ryhmään kuuluu mm. Mysterio, Skorppioonimies, Shocker, Grey Gargoyle, Mandariini ja monia muita. Nähdään pelissä myös isompia uhkia kuten Galactus ja Mephisto. Hyvien johtaja on Nick Fury ja yhdessä koottujen sankareiden (mm. Hämis, Rautamies, Wolverine, Ihmeneloset...)kanssa hän yrittää pysäyttää Pahuuden Mestarit.

Peli on ylhäältä päin kuvattu ja sisältää 1-4 pelaajan yhteistyömahdollisuuden ja moninpelin internetissä. Siinä on kehitettäviä kykyjä ja erikoisiskuja pahisten pään menoksi. Ryhmällä (4 pelaajaa, joita siis saa aina vaihtaa YPKVV-pisteillä (SHIELD)) on vaihteleva tukikohta, aluksi Stark Tower, myöhemmin Asgard...
Peli on kaikille alustoille ja Xbox 360-versiossa *saa käyttöön myös superroistoja ja pari uutta sankaria (Gold Pack). Tietokoneella vie aika paljon tilaa (7Gt). Peliin (PC) saa myös muiden pelaajien tekemiä hahmoja jos lataa winrarin ja nba2k7stuff- ohjelman.

+Paljon henkilöitä
+päivitettävät taidot
+juoni
+välianimaatiot
+pituus (parhaimmillaan 30h  :D)
+moninpeli

-paitsi Internetissä (surkea lobby)
-Tilanvienti PC:llä
-Äänet joskus huonoja (esim. Spider-Man)


Indy-jäbä

 • Indyfani
 • Viestejä: 253
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #7 : 12.12.2008 klo 19:43:27 »
No kun ketään muu ei vaivautunut niin pistetään toinen oma arvostelu:

Worms 3D
Klassinen Worms muutettuna kolmiulotteiseen muotoon, ei hääppöinen tulos. Huumori ja toiminta uudistunut mutta pelimekaniikka pysyy samana: vuorollaan pelaajat yrittävät tuhota vastustajat erilaisilla hulluilla aseilla ja työkaluilla. Mukana on niin uusia tuttavuuksia kuin vanhoja suosikkeja, kuten halleluja-pommi (Holy Hand Grenade), kaasukanisteri (Gas Canister) ja Ilmaisku (Air Strike). Nettipelikin tuo hupia kun on tylsää. Huono puoli on hiton herkkä kamera, jonka takia ammunta on todella, TODELLA vaikeaa, jos ei ole hyvä siinä. Toinen huono puoli on se, että peliin voi helposti tylsistyä jo ensimmäisenkin ottelun jälkeen. Loppujen lopuksi ihan kelpo paketti, mutta paranneltavaa olisi.

Hyvää:
- Klassinen Worms paikallaan
- Aseet
- Nettipeli
- Huumori

Huonoa:
- Herkkä kamera
- Tylsistyy helposti

Arvosana: 7 ½
KNEEEEEEEEEEEEEL!!!

IndianaFlippo

 • Indyfani
 • Viestejä: 248
 • Control-
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #8 : 13.12.2008 klo 11:05:48 »
Jonkinlainen piti köhätä, kun ei tässä muutakaan tekemistä ole kun kirjoittaa  :tup:

Call of duty 2
Noniin astutaampas sitten first person shoottereiden kehään. Call of duty 2 kutsutaan myös cod2 nimellä on yksi legendaarisimmista fps peleistä.
Pelin julkaisusta on kulunut jo lähemmäs 4 vuotta, mutta pelillä on pelaajansa ja netissä riittää paljonkin väkeä pelaamassa moninpeliä. Ensinnäkin suosittelen pelin hankkimista PC:lle sillä konsoleilla fps pelit eivät saavuta lähellekkään sellaista arvoa, mitä koneella ja hiirellä ohjastettuna.

Call of duty 2 sijoittuu WW2 aikoihin ja yksinpelin pelaamiseen kuluu lähemmäs 20 tuntia jos sitten ei ennen ole pelannut Call of duty pelejä. Nykyään kyllä jos pelaan niin menee johonkin 4-6 tuntiin tosin taktiikalla juokse vihollisten keskelle ammu kaikki seuraava tehtävä. Yksinpeli koostuu tehtävistä eripuolilla maailmaa ja jokaisen maan joukoista omin aseineen joita pääsee ohjaamaan pelin edetessä. Pelissä on Saksalaiset, Brittiläiset, Venäläiset ja Amerikkalaisista. Yksin pelissä on kiehtovia tehtäviä ja pelissä on myös todella hyvät grafiikat, mutta silti hiukan vanhentuneellakin koneella saattaa pelattavasti peliä pyörittää. Call of duty valittiinkin vuoden 2005 peliksi. Cod2 ei kuitenkaan yllä mielestäni aivan ensimmäisen codin yksinpelin tasolle.

Mutta moninpeli onkin kahta kauniimpi. Monin pelissä pelattavia pelitapoja ovat deathmatch (DM), joukkuedeathmatch (TDM), lipunryöstö (CTF) ,Headquarters (HQ) seka Search & Destroy (SD) joka on myös suosituin pelitapa. Ensimmäisen kerran pelasin kaverini luona. Pelasin konekiväärillä mp44 melkein aina sillä sain aina parhaimmat statsit, jotka olivat kyllä vaatimattomat eli melkein puolet enemmän kuolin. Sittemmin kun pelasin alkoi kiväärit kiinnostaa enemmän. Niissä tarvitsi osuma tarkkuutta ja nopeutta, joten aloin pelaamaan rifles only servuja. Online lobby toimii todella hyvin tuttuun tapaan Call of duty peleissä, sillä valinnan varaa löytyy ja kaikki tiedot näkyvät selkeinä ja on helppoa. Niimpä pari vuotta sitten päätin hankkia cod2:sen. Ensimmäisestä päivästä lähtien olen pitänyt ehkä n. 25 pelaamatonta päivää. Niin koukuttava peli on kyseessä. Nykyään Search & Destroy ja Snipers only servut kiinnostavat eniten. Moninpelissä paras taktiikka on hiipiä hiljaa ja kuunnella tarkkaan ympäristöä sillä pelaajat pitävät ääntä ja on helpointa kuunnella mistäpäin ääni tulee ja tietää missä jätkä on tulossa. Pelin huonoin puoli on Codeille tuttuun tapaan, että peli julkaistaan vähän liian aikasessa ja pelissä on bugeja ja joudutaan tekemään patcheja eli pelistä on nyt 1.0, 1.1, 1.2, 1.3 versiot. Eniten pelaajia on 1.3 versiossa, mutta itse tykkään eniten ensimmäisestä versiosta. Nettipelin takia cod2 kannattaa hankkia ja yksinpelinkin voi hyvin ensiksi vetää sillä sekin on aivan loistava.

Loppusanat:
Koukuttava peli tyrmäävillä grafiikoilla ja äänimaailmalla, joka ei jätä kylmäksi.

Plussat
+Äänimaailma
+Nettipeli
+Äärimmäisen loistava kontrolli aseissa
+Nettipelissä ladattavat modit joka servulle, jotka ei vie paljon
+Kevyt nykyään
+Kokonaisuus
+Hinta nykyään alle 20 euroa

Miinukset
-Patchit
-Yksinpeli ehkä hiukan tylsä loppua kohti

Ikäraja:+16 suomessa, amerikassa tietääkseni +12

Laitteistovaatimukset:  Windows 2000/XP, 64Mt Dx9-yhteensopiva näytönohjain, 1,4GHz, 256Mt RAM, 4Gt kiintolevytilaa

Kokonaisarvosanaksi täydet 10

...sillä patchitkin tuovat jonkinlaisen lisän. Jos hauskat bugit joita ei ole kuitenkaan paljon eivät haittaa kannattaa turvautua 1.0 versioon.


« Viimeksi muokattu: 07.04.2009 klo 19:41:02 kirjoittanut IndianaFlippo »
Foorumeilla vietetty aika: 10 080 000 sadasosaa 05.08.08 Klo 19:38

Indy-jäbä

 • Indyfani
 • Viestejä: 253
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #9 : 29.03.2009 klo 12:58:16 »
Satuin tässä vähän aikaa sitten pelaa tällasta klassikkopeliä, ja nyt päätin pistää oman arvostelun siitä.

GoldenEye 007
Jos pitäisi ottaa neljä asiaa autiolle saarelle, ottaisin kosolti ruokaa, juomaa, Nintendo 64 ja tämän pelin. Näin nostalgista ja tyylikästä peliä saa etsiä tosi kauan, sillä tämä on klassikko. Vaikka nimestä päätellen tää on Bond-peli, on tässä silti jotain, mikä antaa aiheen heittää lisenssipeleihin kohdistuvat ennakkoluulot pois: mainio suunnittelu, aito tunnelma ja huimat grafiikat. Juu, sanoivat tätä jo vuonna 1997, mutta pakko sanoa, grafiikat ovat edelleenkin hulppeita ja pelattavuuskin on nannaa. Jos on pakko sanoa jokin huono asia,´niin se on se, että hahmot eivät puhu. Tietenkin se olisi maksanut silloin maltaita, mutta tekstipuheet eivät minun mielestäni tällaiseen peliin kelpaa. Pelin parasta antia on ehdottomasti moninpeli: yksi ensimmäisistä N64:n nelimoninpeleistä on hauskaa pelattavaa kavereiden kanssa, etenkin kun voi pelata kaikilla tunnetuilla Bond-hahmoilla.
Loppujen lopuksi tätä peliä ei peittoa mikään, ei edes Halo tai Call of Duty.

Hyvää:
+ Grafiikat
+ Pelattavuus
+ Aseet
+ Moninpeli
+ Lisenssipeliksi upea

Huonoa:
- Ei ääniä

Arvosana: 10 :whip:
KNEEEEEEEEEEEEEL!!!

IndianaFlippo

 • Indyfani
 • Viestejä: 248
 • Control-
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #10 : 29.03.2009 klo 13:36:35 »
Satuin tässä vähän aikaa sitten pelaa tällasta klassikkopeliä, ja nyt päätin pistää oman arvostelun siitä.

GoldenEye 007
Jos pitäisi ottaa neljä asiaa autiolle saarelle, ottaisin kosolti ruokaa, juomaa, Nintendo 64 ja tämän pelin. Näin nostalgista ja tyylikästä peliä saa etsiä tosi kauan, sillä tämä on klassikko. Vaikka nimestä päätellen tää on Bond-peli, on tässä silti jotain, mikä antaa aiheen heittää lisenssipeleihin kohdistuvat ennakkoluulot pois: mainio suunnittelu, aito tunnelma ja huimat grafiikat. Juu, sanoivat tätä jo vuonna 1997, mutta pakko sanoa, grafiikat ovat edelleenkin hulppeita ja pelattavuuskin on nannaa. Jos on pakko sanoa jokin huono asia,´niin se on se, että hahmot eivät puhu. Tietenkin se olisi maksanut silloin maltaita, mutta tekstipuheet eivät minun mielestäni tällaiseen peliin kelpaa. Pelin parasta antia on ehdottomasti moninpeli: yksi ensimmäisistä N64:n nelimoninpeleistä on hauskaa pelattavaa kavereiden kanssa, etenkin kun voi pelata kaikilla tunnetuilla Bond-hahmoilla.
Loppujen lopuksi tätä peliä ei peittoa mikään, ei edes Halo tai Call of Duty.

Hyvää:
+ Grafiikat
+ Pelattavuus
+ Aseet
+ Moninpeli
+ Lisenssipeliksi upea

Huonoa:
- Ei ääniä

Arvosana: 10 :whip:

On muuten oikeasti loistava peli. Pelasin koneella emulaattorilla, padilla ja kyllä oli metkaa. Tosin nyt jo vähän liikaa vanhentunut, mutta on arvostettu jollain tahoilla parhaaksi peliksi kautta aikojen. En kuitenkaan enää jaksa rueta pelata sillä vähän kömpelö nykypelien rinnalla, mutta kyllä on ollut sillon kun on tullut varmaankin melkone peli.
Foorumeilla vietetty aika: 10 080 000 sadasosaa 05.08.08 Klo 19:38

Nubian boy

 • Indyfani
 • Viestejä: 275
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #11 : 04.04.2009 klo 18:42:20 »
007: Quantum of Solace
Kirjotan sitten uusimmasta tulokkaasta:
Tässä uusimmassa bond-pelissä keskitytään Casino Royalen ja Quantum of Solacen tapahtumiin. Sisältää myös moninpelin jossa voi olla MI-6:n tai Organizationin puolella. Paljon eri aseita  sisältävä, mutttta ehkä vähän putkimainen yksinpelissä. (Jos on kokemuksia Call of duty: World at warista niin tää on saman tekijän) Eri moninpelimodet on:
Bond versus
Bond evasion
Golden gun
Territory control
Team deathmatch
ja muita yhdisteltyjä juttuja...

+Trophyjen nimet (PS3 ja achievementit xbox)
+Uskollinen elokuville
+pelattavuus

-putkimaisuus
-toisto                    antaisin tälle 8+:n

anttu3231

 • Indyfani
 • Viestejä: 99
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #12 : 05.04.2009 klo 16:00:13 »
Midnight club3 DUB edition [remix]
Erittäin vakuuttavan pelisarjan 3 osa jossa ajetaan pääasiassa tokiossa katuajoa. Autoa saa tuunata paljon ja kisoja on hyvin paljon. (12+ ikäraja

+paljon autoja
+vaikuttava grafiikka
+paljon kisoja
+aito, kun autot menevät paljon torppöilyn tuloksena rikki, ja joutuu pikkasen aikaa korjaaamaan.
+tuunaamis mahollisuuksia on on varmaan 10000 jos kaikki jutut ja tarrat otetaan mukaan

-toistoa
-kyttiä ei saa vapaa ajossa perään.
-kun ihmiset kävelevät ja ajaa päältä niin auto menee vaan läpi (varmaan sensuroituna)
-buustii saa kerättyy vaan imussa olemalla eikä esim. driftaamalla.


antaisin pelille 9+

IndianaFlippo

 • Indyfani
 • Viestejä: 248
 • Control-
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #13 : 07.04.2009 klo 19:38:14 »
Ohhhoh ohhoh. Ennakkopeli arvostelussa.

Battlefield Herous julkaistaan kesällä.

Battlefieldit ovat yksiä suosituimmista nettiräiskintä peleistä. Varsinkin Battlefield 2:sen ansiosta Battlefield nimi on saanut loistavaa mainosta. Tuleva BF herous on saman tyyppinen ja täysin ilmainen pelata, mutta jos pakosta tahtoo niin voi ostaa esimerkiksi hahmoilleen uusia vaatteita ym. kivaa. Battlefield Herousissa pelaat luomallasi sankarilla ja yrität vallata lippuja omalle tiimillesi. Battlefield Herousissa:ssa pelimuotona on lippujen valtaus (engl. Conquest). Lippuja voi vallata menemällä niiden lähelle. Kun oman armeijan sotilaita on lipun lähellä enemmän kuin vihollisen sotilaita, lippu laskee salosta eli muuttuu neutraaliksi. Lipun lähettyvillä riittävän kauan oleilevat sotilaat muuttavat lipun lopulta oman armeijansa tunnukseksi ja tiimisi saa pisteen/pisteitä. Tällä hetkellä Herous on vasta beta testissä vaikka se olisi pitänyt julkaista jo viime kesänä. Ongelmia tuli, koska suljetun betan testaajoista jotkut olivat pistäneet Herousin jakeluun piraatti sivuille. Monet olivat ladanneet ja pelanneet kunnes pelaajia oli aivan liikaa ja beta jouduttiin lopettamaan. Siispä peli viivästyi ja alkoi uusi beta joka on nyt käynnissä. Beta avain on melko hankala saada, mutta ajan kanssa sen sitten saa jos yrittää sitä hakea.

Herousissa on sarjakuvamaiset grafiikat ja se on thirdpeson kuvakulmasta kuvattu eli näät hahmosi kokonaan selkäpuolelta. Pelissä on ainakin tälllä hetkellä kolme hahmo luokkaa jotka ovat sotilas, kommando ja tykkimies. Peli on tehty suurelle yleisölle, joten laitteistovaatimukset eivät ole kovat.

Lisää tietoa voi onkia wikipediasta
Itse sivuilta, josta voit myös betakeyn saada ajan kanssa
ja trailerikin kannattaa vilkaista

Laitteistovaatimukset

    * Käyttöjärjestelmä: Windows XP tai Windows Vista
    * Suoritin: 1.0 GHz
    * Keskusmuisti: vähintään 512 MB (1 GB Windows Vistalle)
    * Näytönohjain: 64 MB DirectX-yhteensopiva näytönohjain vähintään Pixel Shader 2.0 - tuella
    * Kiintolevy: 1 GB vaaditaan pelin asennukselle
    * Internetyhteys: 256 kbit Cable/DSL yhteys


Plussat:


   -Todella hienot grafiikat vaatimuksista huolimatta

   -Pelattavuus

   -Hauskuus

   -Sankareiden erilaisuus ja kyvyt

   -Ajoneuvot:
   #Autot,Tankit, lentokoneet

Miinuksia:


   -Vielä beta :-)

   -Ei ainakaan vielä suoraan ip:seen connectata (mites suomentaisin?)

   -Ei ainakaan muuta tule mieleen, sillä kerrassaan mainiolta peliltä vaikuttaa viiden tunnin pelaamisen jälkeen.

Arvosana:

Muuta:

Ikärajat:

PEGI: +12 (+16 vaihtui lopullista odotellessa...)
ESBR: Teen (13-16)

E: Ikäraja on muuttunut +16 PEGIltä vaikka peliä ei ole päivitetty juuri ollenkaan pelattavuuteen vaikuttaen, mutta pegi antoi uuden ikärajansa kuitenkin eli +16. Aika raa-alta kuulostaa sillä pelissä todellakin liikutaan ns. kuvitteellisilla animaatio hahmoilla ja verta ei lennä. Saman tyyppiset grafiikat kuin team fortress kakkosessa, mutta vielä siitäkin pentumaisemmat.

Herousia odotellessa...(E: Sain oman beta keyn pari viikkoa sitten.)

E: Jonkin aikaa olen nyt pelaillut (+20h) ja sanoisin, että tiputtaisin arvosanan 9. Vain sen takia, että pelin sisäisestä kaupasta voi ostaa peliin uusia aseita, vaatteita kykyjä ymt. Tosin sehän on vaan hyvä ja myös ilmaisesti pelaavat voivat ostaa omalla rahayksiköllään jota pelistä tienaa, mutta tavarat kestävät joko 7 päivää tai 30 päivää ja 30 päivän tavarat ovat jo niin kalliita, että ei niitä kannata ostaa. Ja ostetuilla rahoilla on paljon parempia aseita ja muita ostettavia myynnissä eli ne, jotka tuhlaavat peliin enemmän rahaa ovat ns. parempia. Joka on kyllä todella hanurista, mutta on tässä hivenen tulevaisuuttakin. Nimittäin piratismi on jo levinnyt niin suuresti, että jos pelifirma tekee pelin niin kevyesti yli puolet lataavat pelin kuin ostavat. Esimerkki:
Firma X tekee pelin tässä tapauksessa vaikkapa Dice. He tekevät peliä n. 100 hekilön tiimillä melkein vuoden päivät ympäri. Sitten kun he julkaisevat pelin niin ensiksi 20 000 ostaa sen kaupasta ja samalla jo 50 000 ihmistä on ladannut pelin laittomasti netistä. Eli onhan se vähän masentavaa..
« Viimeksi muokattu: 29.04.2009 klo 16:56:04 kirjoittanut IndianaFlippo »
Foorumeilla vietetty aika: 10 080 000 sadasosaa 05.08.08 Klo 19:38

IndianaFlippo

 • Indyfani
 • Viestejä: 248
 • Control-
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #14 : 07.04.2009 klo 19:51:15 »
007: Quantum of Solace
Kirjotan sitten uusimmasta tulokkaasta:
Tässä uusimmassa bond-pelissä keskitytään Casino Royalen ja Quantum of Solacen tapahtumiin. Sisältää myös moninpelin jossa voi olla MI-6:n tai Organizationin puolella. Paljon eri aseita  sisältävä, mutttta ehkä vähän putkimainen yksinpelissä. (Jos on kokemuksia Call of duty: World at warista niin tää on saman tekijän) Eri moninpelimodet on:
Bond versus
Bond evasion
Golden gun
Territory control
Team deathmatch
ja muita yhdisteltyjä juttuja...

+Trophyjen nimet (PS3 ja achievementit xbox)
+Uskollinen elokuville
+pelattavuus

-putkimaisuus
-toisto                    antaisin tälle 8+:n

Treyarch ei ole parhaita pelintekijöitä. Uusin Call of duty on ihan kelpo kamaa, mutta jotenkin he eivät ole saaneet mitään uutta aikaiseksi. Toisin kuin 1+UO,2 ja 4 ovat infity wardin tekemiä niin niissä tuntee pelatessaan infity wardin pelitiimin ainutlaatuisuuden. Minulla sattumoisin tämäkin on kun kuulin, että tämä käyttää call of duty 4:sen pelimoottoria niin ajattelin olevan kiinnostava. Mutta empä tiedä. Ei tätä jaksa silleen pelata, vaikka kyllä grafiikat ovat hyvät, aseet, mutta jotenkin "kuiva" peli.

Call of duty 1:stä pelatessani ensimmäistä kertaa ja kun loppu tekstit alko rullata niin oli sellanen fiilis vaan, että Vau! Kylläpäs oli loistava. Ai, että kun oli mukava kyllä : D Samoin 2:sessa samanlainen tunne hieman pienempänä, mutta neljännessä oli taas ykkösen fiilikset lopussa. Olen kyllä aika Call of duty fani sen voin myöntää jos joku ei ole sattumoisin jo huomannut.
Foorumeilla vietetty aika: 10 080 000 sadasosaa 05.08.08 Klo 19:38

Nubian boy

 • Indyfani
 • Viestejä: 275
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #15 : 08.04.2009 klo 23:22:40 »
Joo kyllä kesällä seurasin tota heroesia ja ootin että tulee syksyllä. Eipä tullu joten unohtu koko juttu. Ostin Bad Companyn. Kyllä silti aion hankkii sitten kun tulee, vaikuttaa hauskalta ja omaperäiseltä.  :tup:

anttu3231

 • Indyfani
 • Viestejä: 99
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #16 : 29.04.2009 klo 15:05:09 »
Medal of honor: rising sun

ok peli hieman vaikea älytä ja omasta mielestäni vähän liian yksiselitteinen tehtävä lista esim: ''räjäytä tankki''. koko kaupunki on tankkeja täynnä ja kun niitä yksitelleen krantuil koittaa räjäyttää niin mikään ei toimi. tehtäviä ei ole pakko suorittaa kunhan löytää oikean paikan. lisäksi tehtävien suorittamisesta ei saa mitään.


Plussat:
+älyttömän hieno grafiikka
+mahtavasti kopioudut toisen maailmansodan aseet.

Miikat:
-tehtävät
-toisto
-liian vaikea


antaisin pelille 7-

Finn

 • Portsari
 • Viestejä: 927
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #17 : 29.04.2009 klo 16:26:16 »
Battlefield Herous julkaistaan kesällä.
...
Herousia odotellessa...
Kun nyt tähän aiheeseen eksyin, niin leikitään sitten kielipoliisia... tuo sana taitaa olla oikeinkirjoitettuna Heroes. Koulussa voipi tulla enkun opelta miinuksia.

Ja antulle tiedoksi, että lajityypin peleissä harvemmin käsikranaatteja käytetäänkään panssaroitujen ajoneuvojen räjäyttämiseen (kuten ei tosielämässäkään) vaan niitä varten pitää löytää raskaampaa kalustoa. Arvelisin, että vika tässä tapauksessa ei ole niinkään pelissä kuin pelaajassa...
« Viimeksi muokattu: 29.04.2009 klo 16:33:17 kirjoittanut Finn »
Miksi portsarilla on pamppu vasemmassa kädessä?
...koska asiakas on aina oikeassa.

Raven.TheRaider.Net

IndianaFlippo

 • Indyfani
 • Viestejä: 248
 • Control-
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #18 : 29.04.2009 klo 16:59:49 »
Battlefield Herous julkaistaan kesällä.
...
Herousia odotellessa...
Kun nyt tähän aiheeseen eksyin, niin leikitään sitten kielipoliisia... tuo sana taitaa olla oikeinkirjoitettuna Heroes. Koulussa voipi tulla enkun opelta miinuksia.

Ja antulle tiedoksi, että lajityypin peleissä harvemmin käsikranaatteja käytetäänkään panssaroitujen ajoneuvojen räjäyttämiseen (kuten ei tosielämässäkään) vaan niitä varten pitää löytää raskaampaa kalustoa. Arvelisin, että vika tässä tapauksessa ei ole niinkään pelissä kuin pelaajassa...

No antteeks. Rupesin vaan lausumaan mielessäni ja noin se lausutaan tuossa kieli asussa niin kirjoitin sen sitten silleen. Ja ei se enku ope nyt miinuksia kun on aina enkku ollut vahvin kymppi.

Joo anttu mulla on tuo peli ja on ihan jees ja ne kyllä räjäytetään singoilla tai tankeissa kiinni olevilla räjähteillä.
Foorumeilla vietetty aika: 10 080 000 sadasosaa 05.08.08 Klo 19:38

Indy-jäbä

 • Indyfani
 • Viestejä: 253
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #19 : 30.04.2009 klo 18:03:20 »
Ja Bond-pelien arvostelu jatkuu, tällä kertaa toinen mun suosikki:

James Bond 007 Nightfire
Yksi parhaimmista PS2:n Bondeista. Kuten edeltäjänsä Agent Under Firen tapan, tässäkin on oma tarina: jättimäisen kansainvälisen yrityksen johtaja Rafael Drake varastaa U.S.A:n ohjuksia Kansainväliseltä avaruusasemalta ja uhkaa näillä suurvaltoja. Bond tietenkin lähetetään estämään hänet, ennen kuin näin tapahtuu.
Aluksi pitää sanoa, että hienosti on tehty ja pelattavuus on kohdallaan. Aseita ja härveleitä on kosolti, ja näillähän pahiksille annetaan turpiin. Tehtäviä on hieman vähän, mutta onneksi mukana on moninpeli, jossa voi pelata neljän kaverin ja/tai neljän bottin kanssa.
Huonoa tässä on se, että ääninäyttely on hieman huteraa. Ovat kyllä hyvää työtä tehneet, mutta yhtään elokuvissa nähtyjä näyttelijöitä ei kuulla pelissä. Brosnankin on korvattu, vaikka Bondina on. Ja Q on joku ihan muu, ei muistuta pätkääkään Desmond Llewellynia, saati sitten John Cleesea. Toinen ongelma on aseiden väärät nimet ja tehottomuus. Oikeita aseet ovat, mutta nimet vääriä. Ja konekiväärilläkin pitää ampua melkein koko lipas, että pari konnaa kuolee.
Muuten ihan hyvä Bond-peli, tulen pelaamaan tätä vielä paljon.

Hyvää:
+ Oma tarina
+ Pelattavuus
+ Moninpeli

Huonoa:
- Ääninäyttelijät
- Aseiden nimet ja tehottomuus

Arvosana: 8
KNEEEEEEEEEEEEEL!!!

Nubian boy

 • Indyfani
 • Viestejä: 275
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #20 : 26.06.2009 klo 17:45:42 »
Nyt se tuli, siis BF Heroes, aiotteks ladata, mun eka peli alkaa ihan näillä hetkillä!

Two-Face

 • Indyfani
 • Viestejä: 44
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #21 : 29.06.2009 klo 12:50:11 »
No pistetään oma arvostelu pelistä, jota olen monta kertaa pelannut PS3:lla:

Call of Duty 4: Modern Warfare
Suositun sotapelisarjan onnistunut siirto toisesta maailmansodasta nykypäivään. Pelaaja pääsee ohjaamaan niin USA:n merijalkaväessä kuin brittien joukoissakin. Aseita on sopivasti ja ne muistuttavat erittäin paljon oikean elämän versioitansa. Yksinpelikampanja on hyvin toteutettu, mutta moninpeli on se pääalue, mikä kerää tälle pelille paljon pisteitä. Etenkin nettipeli tuo hupia tylsiin sadepäiviin.
Huono puoli on hieman kömpelö pelimoottori, joka välillä häiritsee. Mutta todella hyvä peli, suosittelen.

Hyvää:
- Toteutus
- Moninpeli

Huonoa:
- Hieman kömpelö pelimoottori

Arvosana: 9
- What´s your name, dude?!
- Eastwood... Clint Eastwood
- What kind of stupid name is that?

IndianaFlippo

 • Indyfani
 • Viestejä: 248
 • Control-
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #22 : 29.06.2009 klo 19:52:41 »
No pistetään oma arvostelu pelistä, jota olen monta kertaa pelannut PS3:lla:

Call of Duty 4: Modern Warfare
Suositun sotapelisarjan onnistunut siirto toisesta maailmansodasta nykypäivään. Pelaaja pääsee ohjaamaan niin USA:n merijalkaväessä kuin brittien joukoissakin. Aseita on sopivasti ja ne muistuttavat erittäin paljon oikean elämän versioitansa. Yksinpelikampanja on hyvin toteutettu, mutta moninpeli on se pääalue, mikä kerää tälle pelille paljon pisteitä. Etenkin nettipeli tuo hupia tylsiin sadepäiviin.
Huono puoli on hieman kömpelö pelimoottori, joka välillä häiritsee. Mutta todella hyvä peli, suosittelen.

Hyvää:
- Toteutus
- Moninpeli

Huonoa:
- Hieman kömpelö pelimoottori

Arvosana: 9

Millä keinoin voit haukkua toimivinta pelimoottoria pitkästä aikaa kömpelöksi. Olisi kiva kuulla vähän perustelujakin :)
Foorumeilla vietetty aika: 10 080 000 sadasosaa 05.08.08 Klo 19:38

Miksa

 • Indyfani
 • Viestejä: 136
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #23 : 01.07.2009 klo 22:09:58 »
Jaa, no voisi itsekin arvostella jtn.

Plants vs Zombies

Kuka olisi uskonut, että vanhasta kunnon Tower Defensestä sekä kasveista ja zombeista voisi saada aikaan todella hyvän pelin? Pelin tarkoitus on estää pihan toiselta puolelta laahustavien zombie-laumojen hyökkäys erilaisilla kasveilla. Zombit hyökkäävät nurmikon kautta, joka on jaettu tasaisiin riveihin. Pelaajan täytyy istuttaa kasveja nurmikolle estämään zombien kulku. Kasvien istuttamiseen tarvitaan aurinkovoimaa, mitä putoilee taivaasta, mutta sitä saa enemmän istuttamalla auringonkukkia.

Pelin jujuna toimii lukuisat kymmenet erilaiset kasvit ja zombit. Perus-zombi kellistyy herneitä ampuvalla Peashooterilla, mutta zombit metalliämpärit päässään saattavat tarvita järeämpää aseistusta, kuten vaikkapa peruna-miinaa tai vaikkapa lihansyöjäkasvia.
Pelitiloja on adventure, minigames, puzzle ja survival. Ensimmäinen täytyy läpäistä, niin muut aukeavat. Peruspeli menee näin: Pelin alussa pelaaja näkee vastassa olevat zombit ja voi valita tietyn määrän tarvittavia kasveja. Tason läpäistyä pelaaja saa uuden kasvin muiden kasvien joukkoon. Tasot ovat melko helppoja, eikä peli vaikene koskaan kovinkaan pahasti. Välillä saattaa kuitenkin tulla vaikeuttavia muutoksia, kuten yön saapuminen, siirtyminen takapihalle uima-altaan luo tai katolle. Kesken pelin saattaa aueta puzzle tai minipeli. Lisäksi Crazy-Daven autonavaimet löydettyään, pelaaja avaa Crazy-Daven kaupan, jossa voi ostaa erilaisia suojausvälineitä ja kasveja.

Erikoisesta ideastaan huolimatta pelin pelaamisesta nauttii. Sarjakuvamainen grafiikka ja leppoisa musiikki saa hymyn huulilleen ja värinkäyttö on hyvä. Pelin huono puoli on vain sen helppous. Joillekkin tasot ovat sopivassa vaikeusasteessa, mutta taitavimmille pelaajille tasot ovat liian helppoja, joten adventure kellistyy nopeasti. Onneksi pelissä on kuitenkin paljon minipelejä ja puzzleja, sekä vallan mainio survival-tila.

Hyvää:
+ Erilaiset kasvit ja zombit
+ Vanha idea on kierrätetty hyvin
+ Sarjakuvamainen grafiikka ja huumori
+ Adventurin lisäksi puzzleja, minipelejä ja survival-tila
+ Musiikki

Huonoa
:
- Peli on taitaville pelaajilla helppo
- Hieman lyhyt adventure
- Puzzlet, minipelit ja survival aukenevat adventuren läpäisyn kautta

Arvosana: 9

Nubian boy

 • Indyfani
 • Viestejä: 275
  • Sähköposti
Vs: Omia peliarvosteluja
« Vastaus #24 : 03.07.2009 klo 00:39:22 »
Call of Juarez: Bound in Blood
Länkkäri, jossa on kaikki: revolverit, haulikot, inkkarit, saluunat, sheriffit, kaksintaistelut, postivaunut, hevoset, taistelut, wanted-julisteet ja pankkiryöstöt. Ensimmäisen persoonan Wild West-aiheinen McCallin veljesten, Rayn ja Thomasin seikkailuja seuraava peli, joka on siis puolalaisen peliyhtiön jatko-osa alkuperäiselle Call of Juarezille. Siinä pääsee vuorottelemaan veljesten välillä heidän yrittäessään etsiä legendaarista kultakaivosta Meksikossa. Ray on voimakkaampi ja kestävämpi, voi kantaa gatling gunia, potkaista ovia auki ja normaalivarustukseen kuuluu tuplarevarit, haulikko ja dynamiittia. Thomas, enemmän taktisempi veli osaa kiivetä paikkoihin lasson avulla, heitellä veitsiä ja hänen muita aseitaan ovat revolveri sekä kivääri. Molemmat ovat aluksi ratsuväen palkkalistoilla, mutta päättävät lähteä puolustamaan kotitilaansa Arkansasissa, jossa heidän äitinsä ja kolmas veljensä ovat. Siellä he tekevät pahan virheen ja pakenevat rajan yli, mutta eiköhän se riitä juonesta.

Hyvää:
+Erittäin loistava tunnelma
+Uskottavat äänet ja juoni
+kaikki lisäjutut kuten kaksintaistelut, palkkionmetsästykset ja hevosilla ratsastaminen

Ei niin hyvää:
-Äänet joskus epäselviä

10-

Länkkäreiden ystäville tosi tunnelmallinen tapaus (PS3, Xbox 360 ja PC)  :tup: