Kairon baarin säännöt

Kairon baarissa ei ole kauheasti erilaisia säädöksiä, normaalia maalaisjärkeä saa käyttää sen suhteen mikä on sallittua ja mikä ei. Tässä kuitenkin muutamia ohjenuoria jotka on hyvä muistaa.
  1. Meillä on jäseniä kaikista ikäluokista, ja osa osannee käyttäytyä vähemmän tahdikkaasti kuin toiset. älä menetä hermojasi, vaikka et pitäisikään jonkun jäsenen tavasta kirjoittaa tai ilmaista asioita.
  2. Muista lukumukavuus ja keskustelun sujuvuus, älä lähetä useaa viestiä putkeen lyhyen ajan sisällä. Useamman sanoman sisältäminen yhteen viestiin on täysin sallittua, jopa suotavaa. Jos haluat lisätä jotain, käytä muokkaa-toimintoa.
  3. Letkautukset ja satunnaiset onelinerit voivat olla ihan hauskoja, mutta rajansa kaikella. Aiheen vierestä meno ja "OK"-tyyppiset viestit, puhdas komppaaminen lyhyteleisesti ym. postaaminen vain sen takia että haluaa postata ei ole fiksua.
  4. Profiilisi muokattavuudessa on pieniä rajoituksia. Avatarien maksimikoko on 100x100 pikseliä, allekirjoituksen maksimipituus 300 merkkiä. Kuvatekstin maksimipituus on 50 merkkiä. Kustomoituja statuksia emme jaa pyynnöstä, ne on ansaittava. Ruinaaminen ja kalasteluksi katsottava toiminta johtaa todennäköisesti tarkoituksestaan päinvastaiseen lopputulokseen.
  5. Aloitelaatikko on foorumilla sinua varten, siellä voit kysyä ylläpidolta niistä aiheista jotka mieltäsi askarruttavat.
  6. Muista, että vaikka ylläpito onkin palvelualtis ja pyrkii tekemään olosi niin mukavaksi kuin vain suinkin mahdollista, se ei kumminkaan voi toimia täysin mielesi mukaan. Mielipiteiden, parannusehdotusten ynnä sellaisten esittäminen on täysin sallittua. Vältä tosin tekemästä kommentteja joista voi loukkaantua, vaikka sinulla olisikin eriäviä mielipiteitä jonkun kanssa.
  7. Asiaton materiaali, kuten aikuisviihde, linkitys tai vinkkien anto paikkoihin joista voi löytyä tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia, jne, ei ole toivottavaa. Aiheesta puhuminen ei ole täysin tabu, kunhan räikeimmiltä rikkomuksilta vältytään. Asiattomaksi lasketaan myös turhan aggressiivinen kielenkäyttö.
Sinun ei tarvitse noudattaa näitä sääntöjä orjallisesti, joskin toivomme että ne olisivat sinulle ainakin pääosiltaan selviä. Jos sinulla on muutosehdotuksia tai lisäyksiä yllämainittuihin kohtiin, sinulla on mahdollisuus esittää ne aloitelaatikkoon.

Toivomme että viihdyt Kairon baarissa.